Reacties op dit gedicht
ela vindt het leuk als je reageert op dit gedicht

Nog geen account bij Gedichten-Freaks?
Vul hieronder je gegevens in om te registreren en laat gelijk een reactie achter.
Je schrijversnaam
Wachtwoord
wachtwoord nogmaals
E-mailadres


Marousia: Maandag, februari 08, 2010 20:43
Ik ben enorm onder de indruk van dit prachtige schrijven. Liefs van Marousia xx


Dirk Hermans: Maandag, februari 08, 2010 15:51
met groot talent weergeven knap gedaan


Big Lady: Maandag, februari 08, 2010 09:48
droef mooi

knuffels


Fairouz: Maandag, februari 08, 2010 09:12
Prachtig, je bent een kunstenaar !

Fijne dag Ela...lieve groet uut Grunn, Fairouz


Gert: Maandag, februari 08, 2010 08:54
Mooie woorden en goed realistisch geschreven. Erg mooi!!

Liefs, Gert


switi lobi: Maandag, februari 08, 2010 08:12
Ela, dit is prachtig!

Liefs,
switi lobi


windwhisper: Maandag, februari 08, 2010 06:29
heel bijzonder Edgard
lieve groet en goede morgen
Cobie


wijnand.: Maandag, februari 08, 2010 00:19
klasse deze heel graag gelezen


Anastacia: Maandag, februari 08, 2010 00:16
stilmakend weltrusten ana


Over dit gedicht
Auteur:  ela Abbo 1Abbo 2GroeneSter
Gecontroleerd door:  
Gepubliceerd op:  08 februari 2010
Thema's: