Reacties op dit gedicht
ela vindt het leuk als je reageert op dit gedicht

Nog geen account bij Gedichten-Freaks?
Vul hieronder je gegevens in om te registreren en laat gelijk een reactie achter.
Je schrijversnaam
Wachtwoord
wachtwoord nogmaals
E-mailadres


Engeltjuh: Dinsdag, mei 04, 2010 00:27
Mooi geschreven

Liefs van Amber


Quicksilver: Donderdag, maart 11, 2010 21:41
helemaal mee eens, met illusie kun je niet leven, en brengt wonden.

liefs,dicky


Big Lady: Donderdag, maart 11, 2010 15:14
met een illusie is niet te leven

heel erg mooi verwoord/geschreven

knuffels


Martien Montanus: Donderdag, maart 11, 2010 14:21
De realiteit is vaak anders dan we willen, we moeten er maar mee dealen!

:-)


johandedichter: Donderdag, maart 11, 2010 11:28
ja de meester zelf weer in een pracht van een poezie
wel een beetje doef maar ja dat mag vind ik

gr johan


Peter van Tiel: Donderdag, maart 11, 2010 00:09
Daar heb je gelijk in, met een illusie kun je niet leven.
Mooi fictief geschreven.
Slaap lekker.
Peter.


Anastacia: Donderdag, maart 11, 2010 00:05
stilmaken schrijven gr.ana


Over dit gedicht
Auteur:  ela Abbo 1Abbo 2GroeneSter
Gecontroleerd door:  
Gepubliceerd op:  11 maart 2010
Thema's: