Reacties op dit gedicht
karinvangelder vindt het leuk als je reageert op dit gedicht

Nog geen account bij Gedichten-Freaks?
Vul hieronder je gegevens in om te registreren en laat gelijk een reactie achter.
Je schrijversnaam
Wachtwoord
wachtwoord nogmaals
E-mailadres


Jacky Van den Berghe: Zaterdag, november 26, 2011 01:54
Men noemt dat, twee handen op een buik!
Liefs,
Jacky


trucker klaas: Vrijdag, november 25, 2011 21:59
je zet een fraaie handtekening onder het begrip vriendschap :)

groet ,klaas


wervelende regenboog: Vrijdag, november 25, 2011 20:23
gedeelte smart is halve smart :):)
fijne avond Karin
wr


sterrennacht: Vrijdag, november 25, 2011 18:45
Prachtig geschreven!
Ontroerend mooie verwoording ook!
Liefs,Rita


Miss Marilyn : Vrijdag, november 25, 2011 18:36
''Handen.. een verbondenheid.. een warmte als geen kachel geven kan'' ... :-)

Mooie dromerige avond lieverd !

Liefs Marilyn


Anneke Bakker: Vrijdag, november 25, 2011 14:31
Veel liefs had er moeten staan Karin.
Anneke


Anneke Bakker: Vrijdag, november 25, 2011 14:30

Wat mooi Karin deze rijkdom verwoord.
Twee in elkaar gesloten handen
het is altijd een heheim
het kan heel onpersoonlijk wezen
maar ook een beginnen zijn
het kan een troost zijn, medeleven
het kan een steun zijn ,woordenloos
het kan ook een afscheid wezen
voor altijd, meedogenloos
Maar wat die handdruk ook betekent
wat het dan ook wezen mag
het geheim ligt tussen deez''twee handen
een troost, een steun, een groet, een lach.

Veel lie


Janny Scheybeler de Jonge: Vrijdag, november 25, 2011 13:24
mooi ook de handen
hou van handen


kelo ami: Vrijdag, november 25, 2011 12:08
mooi mooi...
dat is een groot rijkdom...
groetjes...


youkie: Vrijdag, november 25, 2011 10:29
goede morgen
mooi verwoord de vriendschap
liefs fijne dag


Over dit gedicht
Auteur:  karinvangelder Abbo 1Abbo 2GroeneSter
Gecontroleerd door:  
Gepubliceerd op:  25 november 2011
Thema's: