corner
 
   Woord held
corner
10 april 2015 Stuur e-mail Alle gedichten bekijken van deze schrijver
Humor / IK / Ondeugend


ik vraag mezelf wel eens af.. De dingen die ik heb gezegt, waren die wel terecht, op zijn plaats en zei ik dat oprecht..?
Er wordt over vanalles gepraat, terwijl er vaak nix wordt gezegt.. Communiceren met elkaar IS nooit slecht, zolang je de waarde van de woorde eenmaal erkent en de echtheid daarin herkent zadat je begrijpbaar bent zelf wanneer dat eventjes niet zo telt..
Ook hebben ze me vertelt dat mensen zo op duidelijkheid zijn gestelt, maar duidelijk de waarheid niet zijn gewent..
Eerst worden mijn 'grapjes' niet erkent, alsof alles wat ik zeg nooit egt meetelt, iemand die lekker kan lullen maar nix zinnigs vertelt, mensen daar dan mee laat lachen en andere er juist teleur mee stel.. Tot dat moment, dat je me effe wat beter kent en je beseft dat jij misschien een van de hoofdrolspelers van mijn 'grapjes' bent, er even over nadenkt en daarna pas de oorspronkelijke grap erkent.. Voor ze het zichzelf beseffen hebben ze mijn 'grap' alweer aan andere doorvertelt.. Zo'n moment voel ik me magisch als een soort van rijmheld.. Heb ze van iets bewust gemaakt, zonder het gezegt te hebben, ze hebben zelf mogen denken.. Dat is meer dan alleen je visie iemand zijn schoot op werpen..


- Stefan Kleintje -

Gecontroleerd door: ana (stacia)

       

   Reactie op dit gedicht
corner

Stefan Kleintje vindt het leuk als je reageert op dit gedicht

Nog geen account bij de Gedichten-Freaks?
Vul hieronder je gegevens in om te registreren
en laat gelijk een reactie achter.

Je schrijversnaam
Wachtwoord
Wachtwoord nogmaals
E-mailadres
Los de som op:
4 keer 4 =
Bericht
Let op maximaal 499 tekens!

 


Vorig gedicht | Volgend gedicht

corner Auteursrecht
 
De gedichten die ingezonden zijn op de website van de gedichten freaks en e.v.t. toekomst projecten die gekoppeld zijn aan de gedichten freaks blijven te alle tijden eigendom van de feitelijke auteur van het gedicht. Zonder toestemming van de feitelijk auteur mogen de gedichten niet gebruikt worden voor andere doeleinden dan lezen op deze site en indien hier toestemming voor gegeven is door de feitelijke auteur het uitgeven van de gedichten door Gedichten-Freaks zelf. Mocht er sprake zijn van misbruik van de content en de gedichten die gepubliceerd zijn op deze site door wat dan ook dan zullen er hoe dan ook (in samenspraak met de auteur) stappen worden ondernomen.Sitemap overzicht - Privacy Policy