corner
 
   Beheers de ziel
corner
31 januari 2017 Stuur e-mail Alle gedichten bekijken van deze schrijver
Leven / Spiritueel / IK


Deze plek behoord tot de verbeelding van alleen zij die kunnen begrijpen, dat al deze wijsheid ware inzicht heeft in het vullen van zijn leegte. Het doordachte wil alles uitleveren aan de oorsprong van zijn gedachtegang, deze zal ongehoord ongezien zijn doel onbewust misleiden. Wat zal komen misvormd de innerlijke rust tot het besef van de verwaarlozing van eigen ziel.


- End -

Gecontroleerd door: michris

       

   Reactie op dit gedicht
corner

End vindt het leuk als je reageert op dit gedicht

Nog geen account bij de Gedichten-Freaks?
Vul hieronder je gegevens in om te registreren
en laat gelijk een reactie achter.

Je schrijversnaam
Wachtwoord
Wachtwoord nogmaals
E-mailadres
Los de som op:
4 keer 4 =
Bericht
Let op maximaal 499 tekens!

 


 End corner
Vrijdag, februari 03, 2017 02:07 Alle gedichten bekijken van deze schrijver
Vind het soms wel spijtig, door sommige mensen hun reactie te lezen. Dat ze wel duidelijk laten merken dat ze totaal geen idéé hebben waar mijn teksten eigenlijk over gaan. maar ja... Groetjes nog
 
 End corner
Vrijdag, februari 03, 2017 02:03 Alle gedichten bekijken van deze schrijver
Ik ben er ook van overtuigd dat een gedicht of poezie, geboren wordt vanuit een gevoel, en de innerlijke stem die gehoord wil worden natuurlijk. En ik denk wel dat je hem begrijpt. ;)
 
 ReBelle corner
Dinsdag, januari 31, 2017 22:13 Alle gedichten bekijken van deze schrijver
Aanvulling op reactie: Het deed mij denken aan die dichteres. Ik was verbaasd. Ik denk dat een gedicht wordt geboren vanuit een diep gevoel hoe dan ook. Dat je later gaat schaven eraan is een tweede, maar de kern is zuiver gevoel.Volgens mij.Als er iets geknutseld wordt wordt het gekunsteld en kan het misleidend zijn. Zoals je schrijft. Als ik het tenminste goed begrijp.
 
 ReBelle corner
Dinsdag, januari 31, 2017 20:19 Alle gedichten bekijken van deze schrijver
Ja ik hoorde gisteren een dichteres op de radio zeggen dat bij haar dichten zonder gevoel gaat....
XXX ReBelle
 
Vorig gedicht | Volgend gedicht

corner Auteursrecht
 
De gedichten die ingezonden zijn op de website van de gedichten freaks en e.v.t. toekomst projecten die gekoppeld zijn aan de gedichten freaks blijven te alle tijden eigendom van de feitelijke auteur van het gedicht. Zonder toestemming van de feitelijk auteur mogen de gedichten niet gebruikt worden voor andere doeleinden dan lezen op deze site en indien hier toestemming voor gegeven is door de feitelijke auteur het uitgeven van de gedichten door Gedichten-Freaks zelf. Mocht er sprake zijn van misbruik van de content en de gedichten die gepubliceerd zijn op deze site door wat dan ook dan zullen er hoe dan ook (in samenspraak met de auteur) stappen worden ondernomen.Sitemap overzicht - Privacy Policy