corner
 
   Ode aan het gedicht
corner
08 augustus 2020 Stuur e-mail Alle gedichten bekijken van deze schrijver
Wij / Leven / Delen


Richten met de ogen, letters met de woorden, woorden met de zinnen ontstaan uit het verzinnen. Inrichten en oriŽnteren, een catalogus voor de inzichten.

Het kan zomaar ontstaan waaraan je kan zien dat de creatie er is. Altijd geweest alleen een kleine zet. Hart hard kloppen door blijven schrijven en de woorden niet verstoppen.

Voer voor de geest, de lezer en de meest indicatieve bron van bestaansrecht. Gerecht uit een ontstaansgeschiedenis van maaltijden en schrijvers die creatie serveren, de dag eren en de nacht ontberen.

Maken en schrijven, blijven en raken. Waken en krijgen, ontstijgen en vervolmaken.

Het concept is altijd voor ons bedoeld, gericht op de mens. Wij kunnen lezen, wij kunnen echt voelen, wij kunnen dit gedicht met recht beleven.


- Lorenzo/David -

Gecontroleerd door: christina

       

   Reactie op dit gedicht
corner

Lorenzo/David vindt het leuk als je reageert op dit gedicht

Nog geen account bij de Gedichten-Freaks?
Vul hieronder je gegevens in om te registreren
en laat gelijk een reactie achter.

Je schrijversnaam
Wachtwoord
Wachtwoord nogmaals
E-mailadres
Los de som op:
4 keer 4 =
Bericht
Let op maximaal 499 tekens!

 


 september corner
Zondag, augustus 09, 2020 01:03 Alle gedichten bekijken van deze schrijver
Een mooie ode aan het gedicht. Ik hou van gedichten. Vooral als ik als lezer ( mee) voelen en beleven kan. Mooi geschreven.
 
Vorig gedicht | Volgend gedicht

corner Auteursrecht
 
De gedichten die ingezonden zijn op de website van de gedichten freaks en e.v.t. toekomst projecten die gekoppeld zijn aan de gedichten freaks blijven te alle tijden eigendom van de feitelijke auteur van het gedicht. Zonder toestemming van de feitelijk auteur mogen de gedichten niet gebruikt worden voor andere doeleinden dan lezen op deze site en indien hier toestemming voor gegeven is door de feitelijke auteur het uitgeven van de gedichten door Gedichten-Freaks zelf. Mocht er sprake zijn van misbruik van de content en de gedichten die gepubliceerd zijn op deze site door wat dan ook dan zullen er hoe dan ook (in samenspraak met de auteur) stappen worden ondernomen.Sitemap overzicht - Privacy Policy