corner
 
   This is wrong
corner
18 november 2020 Stuur e-mail Alle gedichten bekijken van deze schrijver
Kwaad / Teleurstelling / Geen Thema


Yes I was listening, of course I was listening. But I couldn't quite believe what I was hearing. How can anyone be so cold. And guess what, you are wrong. You don't know him, not like I do. He won't go for this. He shouldn't go for this. And I don't want any part in this. Because this is wrong and he doesn't deserve this. How can anybody be so heartless. And although this will probably destroy him, it is you I feel sorry for.


- Augustijntje -

Gecontroleerd door: christina

       

   Reactie op dit gedicht
corner

Augustijntje vindt het leuk als je reageert op dit gedicht

Nog geen account bij de Gedichten-Freaks?
Vul hieronder je gegevens in om te registreren
en laat gelijk een reactie achter.

Je schrijversnaam
Wachtwoord
Wachtwoord nogmaals
E-mailadres
Los de som op:
4 keer 4 =
Bericht
Let op maximaal 499 tekens!

 


 september corner
Woensdag, november 18, 2020 22:49 Alle gedichten bekijken van deze schrijver
Goed om op te komen en standpunt in te nemen voor iemand waarvan jij beter weet. Mooi geschreven uit het hart. En met emotie. Vriendelijke groet.
 
Vorig gedicht | Volgend gedicht

corner Auteursrecht
 
De gedichten die ingezonden zijn op de website van de gedichten freaks en e.v.t. toekomst projecten die gekoppeld zijn aan de gedichten freaks blijven te alle tijden eigendom van de feitelijke auteur van het gedicht. Zonder toestemming van de feitelijk auteur mogen de gedichten niet gebruikt worden voor andere doeleinden dan lezen op deze site en indien hier toestemming voor gegeven is door de feitelijke auteur het uitgeven van de gedichten door Gedichten-Freaks zelf. Mocht er sprake zijn van misbruik van de content en de gedichten die gepubliceerd zijn op deze site door wat dan ook dan zullen er hoe dan ook (in samenspraak met de auteur) stappen worden ondernomen.Sitemap overzicht - Privacy Policy