Ik schrik te veel van jou,
Ik verberg me teveel voor jou,
Ik voel te veel bij jou.
Iets dat te veel op mij lijkt is bij jou,
Ik spiegel in jou.
Ik ben niet bang van jou!!!
Ik ben bang van mijzelf...
Denk niet over angst want dan beslaat het je juist!