ik mis je arm om me heen
mijn hart lijkt van steen
het is goed wat we doen
maar ik kan het niet zonder zoen
ik ben bang dat je me niet aan wil raken
dat onze knuffels zullen staken
want juist op die momenten
voelt het goed
weet ik dat het juist is wat je doet
het enige waar ik nog mee loop
een ook het enige wat ik hoop
is dat we blijven knuffelen en kroelen
omdat ik me daar goed bij zal voelen