ik weet dat het goed is
wat we doen
maar het voelt niet goed
is het omdat
alles nog zo vers is?
omdat we niet weten
wat de toekomst brengen zal?
omdat we niet weten
hoe we gaan reageren?
omdat we niet weten
hoe we ons gaan voelen?
ik weet het niet
het maakt me bang en verward