ik weet stiekum heel goed
wat het gevoel bij me doet
dat er een ander is
in je leven
kan ik heel moeilijk
een plaatsje geven
heel erg vind ik het niet
ik gun mezelf geen verdriet
misschien moet ik me dat toch gunnen
daar zou jij ook meer mee kunnen
ik weet dat ik je nooit kwijt zal zijn
dat idee vind ik erg fijn
waarom voel ik me dan zo raar
is het dat je niet van mij houd
maar van haar?
nee, want het gevoel is er
ook bij mij niet
waarom doet het me dan toch
zoveel verdriet?
er met jou over praten lucht op
maar ik krijg het niet uit mijn kop
ik zie jou met haar
en ik zit hier maar
ik kan het niet verkroppen
ik kan mijn gedachten niet stoppen