He getver,
weer zo'n rotdag
met haast geen gelach
Weer een dag verpest
het lijkt net of mijn levensgeluk test
Steeds meer teleurgestelde mensen
met in het niet-vallende wensen
Sorry, ik weet niet wat er is
er is duidelijk wat mis
Ik wil geen mensen zien lijden
en geen nare tijden
en al zeker niet door mij
of door iets wat ik zei
Sorry, maar het komt wel weer
want deze tijden doen mijn echt teveel zeer
Zou het dan toch komen door die ene liefde
die ik niet zal krijgen en niet zal veroveren?
Hij zit maar in mijn stomme hoofd
ik kan hem er niet uit toveren.
Voor altijd daar
terwijl ik weet dat het niets wordt
toch is hij er maar
en is het zijn liefde die aan me sjort