Vrienden
Hoe kom je door het leven
Zonder ook maar enig streven
Een vriend kan dan fijn zijn
Bij nood een pleister voor de pijn
Zo leer je nieuwe mensen kennen
En ook om aan jezelf te wennnen
Een vriend geeft nieuwe inzichten
Helpt je je leven in te richten
Een vriend is er om mee te praten
En ook om soms het praten te laten
Een goede vriend staat altijd voor je klaar
Ook al is het leven soms zwaar
Want alleen op de wereld zijn
Houd je eigen persoon zo vreselijk klein
Daarom is het hebben van een vriend
Zo heerlijk fijn
Met dank aan al mijn vrienden, en voor al mijn vrienden. Die het leven een stuk begrijpelijker en waardevol maken.