Ik zie je nooit meer terug
En ik zal je missen
Ik ken niet eens je naam
En toch zal ik je missen
Jij was de onbekende man
Die me tientallen keren hielp
Om veilig die straat over te steken
Door voor mij uit te kijken
of er geen auto’s afkwamen
Bedankt bekende onbekende man
Ik wens je nog vele jaren
Ik ken je niet en zal je nooit kennen
en ik kon het je dus niet vertellen
Dat ik ging verhuizen
Maar dat zal je wel merken
Ik zie je nooit meer terug
Maar ik zal je missen