Verwarde ziel, wat wil jij?
Met je woorden die constant veranderen
Maar die je telkens weer meent
Je wil dat ik daar bij je ben,
maar je wil niet afspreken met mij
Je vertrouwt me meer dan anderen
maar bent zo bang voor me dat je weent
Je houdt van me voor zover ik weet en je ken
maar wijst me af en dat doet pijn
Je zegt dat ik niet ernstig kan zijn,
maar dat ik het ben die je troost en je gerust stelt
hoe wil jij dat ik reageer als jij iets vertelt?
Ik ben wanhopig, ik weet niet wat ik moet zeggen
Ik wil je helpen en laat het me als volgt uitleggen
Jou gelukkig zien, is alles waar ik op hoop
Want jij ligt momenteel zo met jezelf in de knoop