Water Wijze Weg
Kabbelend water
Helder geklater
Hoor ik het ruisen
"Eeuwig verhuizen"
Waarom vraag ik de regen
"Ik volg gewoon de wegen"
Neem je dan nooit eens rust?
"Ach, dat is niet echt een must"
Zei de druppel
toen het de grond had gekust
"Ik moet gaan waar ik moet gaan"
"Ik volg mijn lot, mijn baan"
Ja, maar ik kies mijn eigen weg
"Ik raak nooit verdwaald"
"Dat is het enige wat ik nog zeg"