Schoonheid, daar hoeft geen tekeningetje bij
Slim,schattig en scherpzinnig,mijn Salzafij
Samenzijn, want diep in je hart is dat wat je wil
Saffierblauwe ogen, gekweld, bang en stil
Suave en satijnzachte woorden die me met vrouwelijke logica
Schaakmat zetten, schrandere woorden waar ik paf van sta
Scharlaken lippen die naar tedere kussen snakken
Smeken stil om ze met zachte liefde aan te pakken
Scala van mogelijkheden in jouw persoon verborgen
Strijden dagelijks voor een wereld zonder zorgen
Snakt zij naar een steunende uitlaat voor haar problemen
Sterke, troostende schouders om op uit te wenen
Stralend schalks strijdt zij tegen haar ware aard
Succesvol misleidend, door vrienden schuw verklaard
Saumon schaamrood op haar wangen van verlegenheid
Spookachtige schaduwen van een duistere verleden tijd
Stellen haar verscholen sensibele zijde zwaar op de proef
Slechts sommigen vertelt zij haar verhaal, zo intens droef
Staak je strijd, slaaf van je schemerachtige verleden
Stop met jezelf te schaden, je hebt al genoeg geleden
Spiegel je aan het schitterende, solide heden
Voor Esther