Ik zie een telleurstelling op haar gezicht
die is op jou gericht
ik zie verdriet op haar ogen
maar toch blijft ze hopen
dat haar papa haar papa weer is
ik weet dat ze je mis
maar dat intreseerd jou niet
ik hoop dat je het ooit inziet
je raakt je dochter kwijt
maar je heb geen spijt
je keert haar van je af
je geeft haar levenslang straf
ik kan dat als moeder niet aanzien
dit is niet wat zij verdien
mijn moederhart doet pijn
ze is nog zo klein
ik vind het best dat je mij heb verlaten
maar dat je je kinderen moet raken
al die beloftes die je nooit bent na gekomen
je gaf ze alleen maar hoop en dromen
maar de telleur stelling was voor haar groot
dat ik schrok toen ze zei ik wil dood
een kind van 2,5 jaar
je bent echt een groot gevaar
mijn dochter wil niks meer
en dat doet mij als moeder zeer
zo kan het gewoon niet langer
en met elke minuut word ik alsmaar banger
mijn moederinstinct ziet verdriet
maar jou veranderen kan ik niet
mijn meid gaat eran kapot
als jij niet oprot