Vandaag even niets, geen gedicht
Het gaat gewoon niet, het lukt me niet
de spirituele ik is vandaag niet verlicht
De inspiratie is op, de geest is verduisterd
Vraag me niet een gedicht te schrijven
Ik kan het zelfs met de beste wil echt niet
Beiden moeten we wachten en kalm blijven
tot dat stemmetje me opnieuw woorden influistert
vraag me niet een brief te schrijven
om zo mijn gevoelens te uitten
gedachten zouden mijn gevoelens verdrijven
het zal me vandaag echt niet lukken
vraag me niet je op te bellen
humor zou mijn echte gevoelens buitensluiten
en ik zou je niet de waarheid vertellen
vandaag kan ik me even niet uitdrukken