Stil maar,
je hebt al genoeg gezegd.
Schreeuw maar,
het mag.
Huil maar
zachtjes.
En laat zien
dat je verdrietig bent.
Stop,
ga maar niet verder.
Er is een afgrond daar.
Kom maar,
bij mij ben je veilig.
Verstop je niet langer.
Jouw schuilplaats is ontdekt.
Kom maar,
bij mij kun je jezelf zijn.
Ik zal er zijn voor jou.
En ik zal blijven.
Kom maar lieverd,
kom maar bij mij.