Op zomaar,
Een dag in mei,
Schijnt de zon,
Voor jou en mij,
En speciaal,
Voor die,
Met een hart,
Van steen,
Door de bomen,
Heen,
Begint de zon
te schijnen,
Een wonder,
Voor jou en mij,
Vooral voor die,
Met een hart,
Gemaakt van
steen,
Nooit meer,
Eenzaam,
Maar altijd,
De zon om ons
heen,
Op zomaar,
Een dag in mei,
Schijnt de zon,
Dwars door de
bomen heen,
In deze stilte,
Geen hart,
Meer van steen,
Maar een helder,
Licht dat schijnt,
Nooit meer een-
zaam,
Want het licht,
Dat schijnt nu,
In jou en mij,
En voor die,
Met een hart
gemaakt,
Van steen,
Op zomaar,
Een dag in mei,
Schijnt de zon,
In jou en mij,
Nooit meer,
Eenzaam,
Want het licht,
Dat schijnt nu,
Op jou en mij,
En vooral,
Voor die,
Met een hart,
Gemaakt van
steen,
Op zomaar,
Een dag in mei,
Schijnt de zon,
Voor iedereen,