Dat is een mooi en fantastisch begrip
Al staat het vele malen op de wip
Het is zo makkelijk te zeggen ik hou van jou
Maar met echte liefde sta je niet in de kou
Geluk
Dat mag iedereen ervaren van mij
En dat stemt dan een ieder weer blij
Niemand uitgezonderd daarin
Geluk voor alle mensen voor niemand te min
Hoop
Met wat geluk en liefde mag dit niet ontbreken
Anders ben je zo uitgekeken
Daarom hoort hoop in dit rijtje thuis
In ieders hart, in elk huis
Drie woorden met zoveel betekenis: liefde geluk en hoop
Voor niemand een geheimenis
Niet duur maar zeker niet goedkoop.