Als je wil dan neem ik je mee
Naar dat plaatsje waar ik woon
Waar vogels altijd zingen
Het is er altijd schoon
Als je wil dan neem ik je mee
Naar altijd groene weiden
Waar iedereen je vriend is
En nooit hoeft te lijden
Als je wil dan neem ik je mee
En vergeet dan al je smart
Ik zal je weer doen lachen
Want dat plaatsje…. Is mijn hart