je hebt dezelfde mooie donkere ogen
zoals in men droom
je hebt dezelfde lieve lach
zoals in men droom
je ziet er hetzelfde uit
zoals men droomprins in men droom
je moet gewoon men droomprins zijn
maar ....ja voelt niet voor me wat
men droomprins voor me voelt
......
ben je daarom mijn droomprins nietmeer ?