'Jouw gedichten zijn toverwoorden,
elke keer dat ik ze lees,
zeggen ze meer dan de vorige keer'
vertelde me een lezeres.
Ik antwoordde:
'Voor mij zijn het gewoon beelden.
die mijn ogen hebben gezien en geregistreerd.'
Welke ik in de juiste vorm
van woorden porbeer te gieten.'
Ik ben geen geleerde
maar wil enkel bewijzen,
dat ieder van ons,
die kan schrijven,
het ook kan doen.
Het begint met een letter
dat een woord wordt
en dat groeit naar een zin,
die op zijn beurt een gedicht wordt.
Probeer maar eens...
Succes verzekerd hoor...