Die eerste schooldag zal ik nooit vergeten
ik zag je het lokaal inlopen
ik kon mijn ogen niet meer van je af houden
de hele les heb ik je aangestaard
wat was je knap.. wat was je leuk
Die liefde van toen
is alleen maar sterker geworden
Ik weet dat je me niet ziet staan
maar mijn hoop zal nooit vergaan
ooit, op een dag
zal je zien hoeveel je voor me betekent
en dan zal je weten dat jij ook wat voor mij voelt
dan zullen we eindelijk samen zijn
en mijn droom zal uitkomen