Het is koud, het is kil.
Naar huis is het enige wat ik nog wil.
Het is donker, het is nacht.
Het lijkt of ik al eeuwen op je wacht.
Het is stil en ik ben bang.
Hopelijk duurt dit niet te lang.
En eindelijk daar is zij!
Helemaal alleen, speciaal voor mij.
Dat vind ik enorm lief van haar.
Ik wou dat ze dichter woonde in plaats van daar.
Maar zo kunnen we ondanks alles,
het meest verlangen naar elkaar....