Onze Tranen
Tranen rollend uit je ogen
Met woorden in zich geschreven
Tranen die spreken voor zichzelf
Wou je dat ik langer was gebleven
Tranen rollend uit je ogen
Vormen hartjes in jouw leven
En kostbare liefde uit je ziel
Voor mij van jou gegeven
Tranen rollend uit je ogen
Vormen ook begrijp voor mijn besluit
Ik had niet langer kunnen blijven
Het levenslicht van mijn leven, dat licht dat was uit
Tranen rollend uit je ogen
Die ik voel in mijn hart
Mijn hart wat ik altijd bij me zal dragen
Ons verenigen is voor ons een nieuwe start
Tranen rollend uit je ogen
Wachten op de dag dat jij zal moeten gaan
Met die tranen zullen wij elkaar wederzien
Met die tranen merken wij ons bestaan