Gedichten-Freaks
Zoeken
Nieuws
Wie doet wat
Aanmelden
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Aanmelden
Wachtwoord vergeten?
Nog geen account? Registreer!
Registreren
×
Velden met een astriek (*) zijn verplicht!
Je schrijversnaam/gebruikersnaam*
Wachtwoord*
Bevestig wachtwoord*
E-mailadres*
Webadres
Geboortedatum
Land*
Selecteer je land
Nederland
België
Anders
Hoe heb je ons gevonden?
Ik wil per mail op de hoogte worden gehouden van leuke aanbiedingen van de Gedichten-Freaks en partners.
Registeren
Wachtwoord vergeten
×
Email adres
Versturen
My soul has a door
My soul has a door
My soul has a door
And you’ve got the key
If you open my soul
You’ll make me free
My soul has a door
And you can open that
By givin’ me your love
You won’t see me sad
My soul has a door
You can also close it
Than only remember
Remember what you’ve did
My soul has a door
And you’ve got the key
Don’t lose it forever
‘cause it is the key to Me.
Reacties op dit gedicht
Emotions vindt het leuk als je reageert op dit gedicht
Nog geen account bij Gedichten-Freaks?
Vul hieronder je gegevens in om te registreren en laat gelijk een reactie achter.
Je schrijversnaam
Wachtwoord
wachtwoord nogmaals
E-mailadres
Registreren en plaatsen
promise
:
Woensdag, april 30, 2003 18:04
mooi!!!
je haalt de woorden uit mijn .. hoofd ;)
ff nog meer supergedichten van je lezen hoor :D
whoow ik kan er geen genoeg van krijgen ...
xxx bren
Over dit gedicht
Auteur:
Emotions
Gecontroleerd door:
Robski
Gepubliceerd op:
11 juli 2002
Thema's:
[Leven]
[Samen]
[Wij]