Buitengesloten, hij hoorde er niet bij
Gedoemd rond te dolen, eeuwig
Liefde was er niet voor hem
Meisjes zagen hem niet staan
Geluk liep hem voorbij
Maakten hem tot bedelaar
Eeuwig dolend tussen eenzaamheid
Verleden, pijn, chaos en waan
Zij, zij ging aan hem voorbij
Nam het laatste stukje liefde van hem
En liet hem verlaten achter, dolend eeuwig
Iemand die liefde gaf en niet nam
Kwam hij niet tegen, nee, niet hij
Hij dwaalt nog steeds rond, de weg kwijt
Verder afdwalend van het rechte pad, maar
Eeuwig dolend, op zoek naar wat niet kwam
Rijmschema: abcd aefd acbg afeg