gecompriceerde bui
de bui hing er al lang
gecompriceert
diep in het binnenste
ze lachtte, praatte
en deed heel druk
maar toen werd het
wel erg gecomliceert
want de bui kwam los
van lachen, naar huilen
zomaar ineens.
de bui dreef niet over
maar werd een zware bui
met veel huilen erbij
nadien, was de emmer geleegd
de druppel was overgestroomd
en de emmer was leeggekiept
*bij deze probeer ik mijn tweede jaar op de middelbare school achter me te laten. het jaar dat ik niet leuk was...
ik heb de wijze les gehad het te vergeten, achter me te laten en te kijken naar het nu. niet altijd naar toen, toen ik zo anders was als nu.*