Niemand mag de vrouw storen.
Het jongetje is geboren.
Hij doet z'n oogjes open,ziet het eerste licht.
En wordt al moe en doet voor het eerst in z'n leven,
z'n oogjes dicht!
De man en de vrouw die zijn tevreden.
En de vrouw is vergeten hoeveel pijn ze heeft geleden!
Het is een wonder dat zulke dingen mogen gebeuren!
Daarom wou ik je zo'n gebeurtenis vertellen in geuren en kleuren.