09/07/02.
sta even stil,
bij wat je zelf wil.
wil je wel vooruit?
of kijk je liever achteruit?
wil je er over praten?
of het achter gesloten deuren laten?
sta even stil,
bij wat je zelf wil.
kijk goed om je heen,
je bent niet alleen.
neem wat anderen je geven,
herpak je leven.
sta even stil,
bij wat je zelf wil.
open die gesloten deur,
laat binnen de kleur.
de kleur van de hoop,
en ga niet op de loop.
sta even stil,
bij wat je zelf wil.
verspreidt je gevoel,
kijk,sta even stil en voel.
sta even stil,
bij wat JIJ zelf wil.
§linda§