Als je je verdrietig en ellendig voelt ga dan naar iemand waarmee je kan praten,
ik weet wat je voelt want je voelt je erg eenzaam en verlaten.
Het leven is niet eerlijk het leven is hard,
maar als je alle spelregels kent is het leven zo fijn en zacht.
Ga naar iemand toe die je vertrouwd en waar je alles tegen kan vertellen,
ik weet een ding zeker als die persoon je wilt helpen kun je die ook altijd bellen.
Soms voel je je fijner als je alleen bent en na kunt denken,
er spookt van alles door je hoofd en gaat de gekste dingen bedenken.
Als je je eigen ellendig voelt wil je liever dood dan leven,
maar denk eens na over wat God je nog wil geven.
Nu lijkt alles klote je voelt je niet fijn,
hoe zou je je voelen als je niet lelijk en mislukt zou zijn?
In je dromen zie je hoe fijn het is en voel je je goed,
maar als je wakker wordt is het weer klote en verlies je je moed.
Ga naar iemand toe waar je goed mee kan praten en die je vertrouwd,
en als je je goed voelt zul je zien dat er nog iemand van je houdt.