Oma,ik voel me verlaten,
oma,ik voel me alleen,
ik kan er maar met twee mensen over praten,
dit zijn Thea en mijn vriendin,
ik weet niet waar ik aan begin,
het leven is zo raar,
maar hun staan altijd voor me klaar,
oma,waarom ben je er niet meer,
ik durf naar niemand toe,
oma dit doet me zeer,
bij alle dingen die ik doe,
oma waarom doet iedereen me dit aan,
ik heb toch niks verkeerds gedaan ???