Waarom krijg ik altijd de schuld,
Waarom heb ik het altijd gedaan,
Waarom kan ik nooit iets goeds doen,
Ik heb toch niks misdaan?
Waarom heb ik weer ellende,
Waarom heb ik weer verdriet,
Waarom kan ik ‘s nachts niet slapen,
Niemand die mijn problemen ziet.
Waarom heb ik geen vrienden,
Waarom ben ik zo bang,
Waarom moet ik me altijd schamen,
Voor mij duurt het leven zo te lang.
Waarom maak ik geen vrienden,
Waarom staan ze niet in de rij,
Waarom heb ik het nou zo moeilijk,
Voor mij is het leven bijna voorbij.