Mijn wens is, voor jou
Mijn wens is, door jou
Mijn wens is, met jou
Mijn geluk is, voor jou
Mijn geluk is, door jou
Mijn geluk is, met jou
Mijn hart is, voor jou
Mijn hart is, door jou
Mijn hart is, met jou
Mijn verdriet is, voor jou
Mijn verdriet is, door jou
Mijn verdriet is, met jou
En al mijn wensen
En al mijn geluk
En al mijn verdriet
En dus gans mijn hart
Wil ik delen samen met jou …