Als de lucht betrekt dan zal ik verschijnen
Ik span voor jou mijn regenboog zodat de depressie zal verdwijnen
Wees niet bang voor de storm die kunnen we samen trotseren
Wees niet bang om te leven en blijf niet op je verleden teren
Ik zeg tegen je:ik ben jouw zon, ik zal je verwarmen
Al is het nog zo donker en koud mijn licht zal jou omarmen
Ik wil dat je mij dat toevertrouwd.