Ik liep op straat aan je te denken en zag je ineens staan
Mijn hart sloeg over toen ik je daar plots tegen kwam
De vlinders in mijn buik ontpopten zich spontaan
Mijn lijf sidderde en mijn handen waren klam
Je ogen straalden in de zon
Je haar glansde en je lippen waren vol
En ik wist dat het bij mij daar begon
En mijn hoofd stond van gedachten bol
Mijn hoofd en gevoel waren het eens voor het eerst
Het is natuurlijk best spannend en wennen
Maar het gelukzalig gevoel overheerst
Ik wil jou namelijk beter leren kennen
Ik wil weten wie je bent en hoe je heet
Wat je leuk vind en waar je van geniet
Ik heb pas rust als ik dat van je weet
Ik hoop dat jij dat ook in mij ziet
Zal ik je nou ooit werkelijk tegen komen
Is dit een waanbeeld of werkelijkheid waar ik van hou
Ik hoop je tegen te komen buiten mijn dag dromen