Mijn opa Tijn
die is een sjagarijn
hij doet mensen pijn
door gewoon zichzelf te zijn
maar geef je opa Tijn
een fles wijn
dan doet ie weer fijn
Maar is opa Tijn
weer rein,
door gewoon zichzelf te zijn
doet ie dan weer mensen pijn
en is ie weer een sjagarijn
ja...dat is mijn opa Tijn