Als Woorden Niet Genoeg meer zijn..,
En de Tranen blijven Lopen.
Als je Kapot en Verscheurd van Binnen Bent..,
En je Nergens meer op Durft te Hopen.
Als je Gevoel Zegt van " Ik Wil Niet Meer ",
Ik Spring Liever Voor een Trein.....!!!
Vergeet Dan Niet......
Dat ergens een Vriendin op Jou Wacht..,
Die er Altijd voor Jou zou Zijn..!!!