Boe zei de koe
en het hekken vloog toe
Ah nee hé zei de mier
en ze vluchtte naar de pier
Daar kwam met luid gebonk de olifant
vriendelijk lachend naar de fazant
op de tak zit de kever
rustig pratend met de vlinder
"Oh nee, daar is de libel"
... " 't is niks, ze vliegt naar de ezel"
Iets verderop zit de lelijke rat
te vechten met de zwarte kat
hij had eerder al gevochten met het schaap
die werd geholpen door de aap
Op de troon zit de leeuw
met naast hem een pracht van een meeuw
Vreedzaam
wat een mooie wereld toch
we kunnen er nog veel van leren