Zonder smuk,
Zoet gevooist,
Op haar mooist,
Raak ik van
mijn,
Stuk,
Zonder smuk,
Zij raakt
mijn tere,
Snaar,
Zij draait
zich om,
En kijkt mij
aan,
In haar ogen,
Pingelt een,
Traan van
geluk,
Zonder smuk,
Op haar mooist,
Hey ben jij
het,
Op wie ik
wacht?
Terwijl zij
naar mij lacht,
Fluister ik haar
zacht,
Ben jij het dan
op wie,
Ik wacht?
Nou,
Normaal raak,
Ik niet zo
gauw van slag,
Maar wel
van jou,
Jou ogen
zo blauw,
En jou
lieve
lach,
Zonder smuk,
Op haar mooist,
Zoet gevooist,
Raak ik van
mijn stuk,
Van haar,