Spiegel
________________
Haar lach lijkt verblindend
Haar zieltje lijkt blij
Haar ogen zijn opwindend
En toch is ze niet vrij
Want als je beter kijkt
Dan zie je tranen
Ze is niet wat ze lijkt
Haar hart begint te tanen
Door vele jaren lijden
Weet ze niet meer wie ze is
Soms laat ze haar lach bevrijden
Maar meestal gaat het mis
Meestal wil ze huilen
Maar ze weet dat dat niet mag
Ik wil niet met haar ruilen
Misschien ooit, op een dag
Maar plots dringt het dan door
Het is een spiegel vlak voor mij
Het meisje in de spiegel dat ben ik ervoor
Ik ben het, ÍK ben niet vrij
...