niemand geeft mij het idee dat ze om me geven.
niemand geeft mij de liefde die ik nodig heb.
niemand geeft mij dat gene waar ik van hou.
niemand geeft mij alles waar ik om geef.
waarom,geeft niemand mij die liefde?
waarom,geeft niemand mij wat ik nodig heb?
waarom,geeft niemand mij waar ik van hou?
waarom,geeft niemand mij waar ik om geef?
hoezo,heb jij die liefde dan nodig?
hoezo,jij heb toch niks meer nodig?
hoezo,jij heb toch al alles waar je van hou?
hoezo,alles waar je om geef heb je toch al?
ik heb dat niet gekregen,
mijn hele leven al niet,
waarom willen jullie mij niet geloven,
dat alles wat je ziet liefde nodig heeft?