De spiegel lacht...
De spiegel lacht
maar niet naar mij
Want ik kijk lang niet altijd blij
De spiegel lacht
en ja, dit keer naar mij!
Ik ben zo blij...
want jij...jij bent van mij!
De spiegel lacht
maar niet naar mij
want ik heb pijn en verdriet
neej,de spiegel wil me niet...
De spiegel lacht
maar nog steeds niet naar mij
ik voel me niet welkom
en een traan rolt over mn wang...
ik voel me alleen en in de steek gelaten...
De spiegel huilt...
hij huilt met mij...
De spiegel lacht
wanneer ik lach
de spiegel huilt
wanneer ik huil...
want degene die die lach veroorzaakt ben ik
degene die die tranen veroorzaakt ben ik...
De spiegel lacht als ik vrolijk ben
De spiegel huilt als ik verdrietig ben...
Dat zal nooit veranderen,
maar altijd zo blijven...