samen spelen we ons deuntje
ik op de gitaar
jij op de piano
onze melodie
Samen spelen we ons melodietje
Ik zing mee,
en jij neuriet wat.
onze melodie
Samen spelen we ons liedje
zingend en lachend
ik op de gitaar
en jij op de piano
ons liedje.
Weemoedig denk ik aan onze melodie
ik op de gitaar
jij op de piano,
samen zingend
onze melodie
esther