Hippies zijn maatschappij-kritische jongeren.
Die lak hebben aan
de prestatie- en consumptiemaatschappij.
Protestsongs zingend en lang haar dragend,
in hun kleurrijke kelding
leven ze in hun eigen wereld.
Zoals veel dingen in deze tijd,
kwam er ook weer
een einde aan hun stijl
Maar in deze tijd van materialisme, egoïsme
en maatschappelijke onzekerheid,
spreekt het oude hippie-gevoel echter weer
tot de verbeelding van vele jongeren.
Ze zijn opneuw HIP