ik hou zo veel van hem
ik denk constant aan hem
hij daar zo'n lieve schat
die ik nooit vergat
ik heb de schat gevonde
ik ben heel opgewonde
en weet je wie die schat was?
dat was JIJ ...
hou je van mij?
Dan ben IK blij
tis zo lang geleden dat ik nog eens blij ben geweest
ik zat altijd te denken en zat daar gevreest
ik ben voor de eerste keer terug blij in 2 maanden
gewoon omdat ik jou toen zag
zijn wij de beste vrienden?
jij hebt eigelijk wel een mooie lach
misschien viel ik voor jou lach
die ik toen voor 't eerst zag
ik zal jou nooit vergeten
maar nu is dit gedichtje gedaan
maar NOOIT zal ik jou vergeten !!!
nooit , never , jamais ...
* Caroline *
* xxx *
voor
* ... *