Als ik de
zon,
Kon pakken,
Verwarmde ik
er jouw hart,
Mee,
Als ik de
sterren,
Kon plukken,
Legde ik ze
aan jouw,
Voeten te
schijnen,
Als ik regen-
druppels,
Kon vangen,
Werden ze
parels,
In mijn handen,
En gaf ze aan
jouw,
Als ik de
bloemen,
Kon laten
ontluiken,
Dan bloeide
ze alleen,
Maar voor jou,
Als ik de
dieren,
Kon zeggen,
Dat ik zoveel
van jou hou,
Kwamen ze jou het
zeggen,
Dat het zo is,
Als ik stormen
kon bedwingen,
Dan spaarde ze
jou,
Maar alleen maar
jou,
Als ik wilde
paarden,
Kon temmen,
Dan mocht jij
ze berijden,
Maar alleen
maar jij,
Alleen,
Als ik al deze
wonderen,
Had verricht,
Kwam mijn hart,
Jou vertellen,
Dat ik hou alleen,
Maar van jou,
Alleen,